Precisie in draadvonken en zinkvonken en meer…

5 assig simultaanvonken

Als u een product heeft dat vanuit metaal bewerkt moet worden, dan schakelt u hier een bedrijf voor in met jarenlange ervaring op dit gebied. Een bedrijf als Nefratech, waar al meer dan 50 jaar hard wordt gewerkt op het gebied van metaalbewerking. Ons bedrijf is door de jaren heen uitgegroeid tot een van de toonaangevende bedrijven in ons vakgebied. Wij hebben inmiddels onder andere jarenlange ervaring met 5 assig simultaan vonken. We hebben deze technologische uitdaging inmiddels geheel onder de knie en heb ons zelfs al gestort op het 8-assig simultaanvonken. Wij lopen hiermee ver voorop op andere bedrijven in ons metier.

5 assig simultaan

Bij Nefratech hebben we veel kennis op het gebied van draaderoderen. Dit is een techniek waarbij het nodig is om een grote mate van bewerkingsprecisie te betrachten. Draaderoderen is een techniek die vooral ingezet kan worden voor fijnmechanische bewerkingen. Het is een procedé waarbij een grote vrijheid van vormgeving mogelijk is. Dit komt onder andere doordat er een geringe snijbreedte is. Daarnaast hebben wij toegewijde medewerkers die veel ervaring hebben met het werken met onze apparatuur. Deze machines behoren tot de meest geavanceerde die er momenteel te vinden zijn. Onder andere doordat wij hier zelf innovaties voor maken.

Meer weten over 5 assig simultaanvonken?

Als u meer wilt weten over ons bedrijf en de mogelijkheden die we u kunnen bieden, dan raden we u aan om eens contact met ons op te nemen. We kunnen u dan in een persoonlijk gesprek meer vertellen over de taken die wij voor u kunnen uitvoeren. Zo kunt u er bijvoorbeeld op rekenen dat wij u tijdens het gehele proces ondersteunen. Dit begint al bij het ontwerp, maar gaat daarna door tot en met de afwerking van een product. Het is ook mogelijk om op onze website een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen.

Direct contact met Nefratech

T +31 (0)495 452004
F +31 (0)495 452727
E info@nefratech.nl

Offerte aanvragen

IMG_2542