Precisie in draadvonken en zinkvonken en meer…

Metaal bewerken met draadvonken

Draadvonken, ook wel bekend onder de naam draaderoderen, is een vorm van metaal bewerken. Het is een machinale bewerkingstechniek waarbij een nauwkeurigheid van 0,005 mm bereikt kan worden. Door deze hoge mate van nauwkeurigheid is het een techniek die zeer geschikt is voor vooral de fijnmechanische metaalbewerking. Bij Nefratech zijn we gespecialiseerd in deze wijze van metaalbewerking. We hebben de apparatuur klaarstaan om ervoor te zorgen dat ook voor u perfecte bewerkingen uitgevoerd kunnen worden. We raden u dan ook aan om eens contact met ons op te nemen als u meer wilt weten over de mogelijkheden die we u te bieden hebben op dit gebied. We hebben een zeer geavanceerd machinepark voor u klaarstaan, dat zijn gelijke niet kent in Europa.

Draadvonk inschakelen voor metaalbewerking

Als u producten nodig heeft die tot in de kleinste details zijn bewerkt, dan raden we u aan om Nefratech voor deze klus in te schakelen. Bij ons bedrijf werken mensen met grote ervaring op dit gebied. Ons bedrijf bestaat inmiddels ruim 50 jaar, in die jaren hebben we een grote kennis en expertise ontwikkeld. We hebben vele jaren ervaring met 5-assig simultaanvonken, maar kunnen u inmiddels ook alweer geruime tijd helpen met de productie van 8-assige simultaanvonkproducten. We lopen hiermee ver voorop op de andere bedrijven op ons gebied. Bij ons is praktisch alles op het gebied van draadvonken mogelijk.

Meer weten over draadvonk?

We vertellen u graag meer over draadvonken, de mogelijkheden die wij te bieden hebben en de geavanceerde apparatuur die we voor u klaar hebben staan. We raden u dan ook aan om eens contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek, als u hier meer over wilt weten. Wij zetten onze kennis en ervaring graag in om voor u een product te maken dat geheel voldoet aan uw eisen. U kunt via onze website snel een vrijblijvende offerte aanvragen.

Direct contact met Nefratech

T +31 (0)495 452004
F +31 (0)495 452727
E info@nefratech.nl

Offerte aanvragen

IMG_2542