Precisie in draadvonken en zinkvonken en meer…

Alles voor de beste matrijzenbouw

Wilt u matrijzen laten maken die tot op de millimeter perfect zijn, die daarnaast ook nog eens gemaakt zijn van de beste materialen? Neem dan eens contact op met Nefratech. Ons bedrijf heeft de techniek in huis om een perfecte matrijs voor u te maken. Wij doen dit door middel van vonkverspaning, een techniek die ons bedrijf als geen ander in de vingers heeft. Wij beschikken over een machinepark dat u in de Benelux nergens anders aantreft. Neemt u gerust eens een kijkje op onze site om meer te weten te komen over de mogelijkheden die u bij ons heeft. U kunt hierover natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Al uw brandende vragen over vonkverspaning beantwoorden wij graag voor u.

Matrijsbouw op maat

Een matrijs is een soort van mal. Het is effectief de negatieve vorm van het product dat u wilt maken. U begrijpt dat dit een product is dat veel gebruikt gaat worden en dat zodoende stevig gebouwd moet worden. Bij Nefratech kunnen we door middel van onze apparatuur en werkwijzen de moeilijkst te bewerken materialen toch in de juiste vorm krijgen. Deze matrijs moet natuurlijk altijd helemaal perfect worden gemaakt. Indien u een matrijs laat maken waar zelfs maar de kleinste afwijking aan is, dan kloppen de gemaakte producten niet. Bij Nefratech hebben we machines die een nauwkeurigheid tot op 0,005mm kunnen garanderen.

Meer weten over matrijsbouw

Als u meer wilt weten over draadvonken en matrijzenbouw, dan raden we u aan om eens contact op te nemen met Nefratech. U kunt via onze website bijvoorbeeld snel een offerte aanvragen. Het is ook mogelijk om even contact met ons op te nemen als u andere vragen heeft. We vertellen u dan graag meer over ons bedrijf en beantwoorden alle vragen die u maar kunt hebben. U vindt ook een grote hoeveelheid informatie op onze website.

Direct contact met Nefratech

T +31 (0)495 452004
F +31 (0)495 452727
E info@nefratech.nl

Offerte aanvragen

IMG_2542