Precisie in draadvonken en zinkvonken en meer…

Spuitgietmatrijzen op maat

Als er bij uw bedrijf gebruik wordt gemaakt van spuitgietmatrijzen, dan raden we u aan om hier een bedrijf voor in te schakelen met verstand van zaken. Een bedrijf waar apparatuur wordt gebruikt waar een perfect spuitgietmatrijs mee kan worden gemaakt. Bij Nefratech hebben we de meest geavanceerde apparatuur in huis voor het draadvonken van spuitgietmatrijzen. Deze matrijzen maken wij dankzij onze machines tot op 0,005mm nauwkeurig. Wilt u hier meer over te weten komen? Neem dan eens een kijkje op onze website, of neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt ook altijd een gratis offerte aanvragen op onze website.

Een spuitgietmatrijs maken

Spuitgietmatrijzen moeten zo perfect mogelijk worden gemaakt. Per slot van rekening hebben we het hier over een mal of gietvorm waar later vele producten mee moeten worden gemaakt. Als de matrijs dan niet perfect is, dan worden de producten die hiermee gemaakt worden dat ook niet. Bij Nefratech werken we altijd aan het perfectioneren van onze producten, zodat u er zeker van kunt zijn dat u een matrijs geleverd krijgt waar u op kunt vertrouwen. Bij Nefratech willen we niet wachten tot andere bedrijven een innovatie hebben ontwikkeld. We gaan hier zelf mee aan de slag en zijn dan ook niet voor niets een van de toonaangevende bedrijven in Nederland op dit gebied.

Werken met spuitgietmatrijzen van Nefratech

Indien u meer wilt weten over de spuitgiet matrijzen die wij voor u kunnen produceren, dan raden we u aan eens contact op te nemen met een van onze specialisten. Deze mensen werken hard en vol enthousiasme om een product voor u te maken dat u met een gerust hart in kunt zetten bij de productie bij uw eigen bedrijf.

Direct contact met Nefratech

T +31 (0)495 452004
F +31 (0)495 452727
E info@nefratech.nl

Offerte aanvragen

IMG_2542