Precisie in draadvonken en zinkvonken en meer…

De hoogste kwaliteit op het gebied van vonkerosie

Is uw bedrijf op zoek naar een specialist op het gebied van vonkerosie? Vonkeroderen is het proces waar bij metaal dusdanig wordt bewerkt dat er een bepaalde vorm ontstaat. Wij hebben bij Nefratech de apparatuur in huis om ervoor te zorgen dat alle vormen tot op 0,005 mm nauwkeurig worden gemaakt. Wij zijn altijd op zoek naar het ultieme eindresultaat en nemen absoluut geen genoegen met minder. Vandaar ook dat u als klant bij ons de best mogelijke service krijgt. Daarnaast houden wij het gehele proces nauwkeurig voor u in de gaten, waarbij u altijd nog aanpassingen kunt maken indien die nodig zijn.

Vonkeroderen met Nefratech

Als u op zoek bent naar een partner voor fijnmechanisch bewerken van metaal, neem dan een kijkje op de website van Nefratech. Bij ons bedrijf vindt u de apparatuur en kennis die nodig is om de hoogste kwaliteit te kunnen leveren. Wij staan altijd klaar om u van advies te voorzien. Heeft u een product dat door ons gemaakt moet worden, dan raden we u aan om zo vroeg mogelijk in het proces contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag al in de fase van het ontwerpen van een product. Zo kunnen wij er samen met u voor zorgen dat een bepaald product zo perfect mogelijk wordt gemaakt.

Meer weten over vonkerosie?

Als u graag meer wilt weten over vonkerosie, of over ons bedrijf, dan raden we u aan om gewoon een keer contact met ons op te nemen hierover. We vertellen u graag wat de mogelijkheden bij ons bedrijf zijn. Wij hebben de apparatuur in huis om u snel en goed te helpen. Daarnaast is Nefratech vooral ook een innovatief bedrijf. Wij wachten niet op nieuwe ontwikkelingen, maar zorgen er zelf voor dat deze ontstaan. Nefratech is dan ook niet voor niets een van de toonaangevende bedrijven op het gebied van vonkeroderen in Europa.

Direct contact met Nefratech

T +31 (0)495 452004
F +31 (0)495 452727
E info@nefratech.nl

Offerte aanvragen

IMG_2542