Precisie in draadvonken en zinkvonken en meer…

Zinkvonk bij Nefratech

Op zoek naar een bedrijf dat voor u de hoogste kwaliteit op het gebied van zinkvonk kan produceren? Neem dan eens een kijkje op de website van Nefratech. Ons bedrijf loopt voorop als het aankomt op zinkvonken en het fijnmechanisch bewerken van metaal. Zinkvonken is een methode waarbij een elektrode het werkstukmateriaal in wordt gezonken. De elektrode waar het om gaat is een negatief van de vorm die er uiteindelijk tevoorschijn moet komen. Deze wordt door ons vervaardigd door middel van frezen, draadvonken, draaien of slijpen. Als u hier meer over wilt weten, raden we u aan om de uitgebreide informatie hierover op onze website te lezen.

Kwaliteit op het gebied van zinkvonken

Elektrodes die door middel van een zinkvonk zijn gemaakt, kunnen gecompliceerd zijn qua vorm. Daarbij kunnen we een grote mate van detail bewerkstelligen. Zo weet u zeker dat u een vorm krijgt die ook helemaal op uw wensen aansluit en die helemaal perfect is. Wij bieden u een snijbereik tot 750 x 500 x 600 mm, waarbij het werkstukgewicht tot wel 3000 kilo kan zijn. Wij zijn het enige bedrijf in Europa dat dit aankan. Ook uniek is het feit dat wij niet alleen 5-assig kunnen simultaanvonken, maar dat we zelfs een 8-assig product kunnen leveren. Bij ons bedrijf treft u korte, directe lijnen en snelle levering. Ook voor spoedklussen zijn wij zodoende in te schakelen.

Meer weten over zinkvonken?

Bij ons bedrijf heeft u een groot aantal verschillende mogelijkheden. We raden u dan ook aan om gewoon even contact met ons op te nemen als u vragen heeft over ons bedrijf. We vertellen u dan wat wij voor u kunnen betekenen en geven u advies over de producten. Op onze website heeft u ook de mogelijkheid om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Aan de hand hiervan ziet u dan gelijk dat wij onze diensten tegen scherpe prijzen aanbieden.

Direct contact met Nefratech

T +31 (0)495 452004
F +31 (0)495 452727
E info@nefratech.nl

Offerte aanvragen

IMG_2542